Wij helpen om

Jouw doelen te behalen

Je
eigen
doelen opstellen

Ben je er zat van om steeds maar weer uit te stellen?

Hak dan nu de knoop door en investeer in je gezondheid. Sporten is leuk want wij zorgen ervoor dat je met veel plezier aan je doel kunt werken en van het resultaat kunt genieten. Het enige wat jij hoeft te doen is komen opdagen! Dus waar wacht je nog op? Neem de regie in handen en plan geheel vrijblijvend een gratis proeftraining in.

Maak kennis

Met de coaches

Yorick Roelfsema

Hallo, mijn naam is Yorick en ik heb er mijn missie van gemaakt om zo veel mogelijk mensen te helpen bij het ontwikkelen van meer houdings- en bewegingsbewustzijn. Door mijn gevarieerde trainingen en manier van lesgeven leer je nieuwe bewegingen, creëer je een meer bewuste aansturing van je beweegapparaat en weet je iedere houding te optimaliseren.

Thierry Roelfsema

Tien jaar geleden is mijn passie voor fitness begonnen. Op dit moment houd ik mij voornamelijk bezig met het geven van personal training, het geven van groepslessen en daarnaast begeleid ik ook nog mensen als online coach op het gebied van algehele fitheid, bodybuilding en powerlifting.

De vier

bouwstenen van RXR

Op welke vlakken gaan wij jou helpen met ontwikkelen door te starten met trainen bij RxR? In de eerste instantie denk je natuurlijk aan het fysieke aspect. Daar ligt voor veel mensen de doelstelling als ze beginnen met trainen. Trainen is meer dan afvallen of aankomen in spiermassa.

Het is een uitdaging om alles uit jezelf te halen, om grenzen te verleggen en vooral om lekker in je vel te zitten. Onze focus ligt op het vinden van de juiste balans in het trainen met een voor jou correcte houding, het vinden van een voedingspatroon wat bij jou past en jou een zelfverzekerd gevoel te geven.

Fysiek

Mentaal

Houdingsbewustzijn

Voeding

Hoe wij Te werk

gaan

Voordat je bij ons begint met sporten willen wij jou beter leren kennen. Dit doen we door deze 4 stappen te doorlopen.

Intake gesprek

De intake heeft als doel jou beter te leren kennen. Hoe beter wij jou kennen, hoe beter wij het plan kunnen afstemmen op je behoeften.

Proef training

Gedurende de proeftraining gaan we echt aan de slag en kun je kennismaken met onze trainingen.

Niveau bepalen

Hier analyseren we de verzamelde informatie uit de vorige stappen om jouw niveau te bepalen.

Plan
maken

Vervolgens maken we een persoonlijk plan om jouw doelen te behalen.

Plan een intake

gesprek in!

Onze fitness

ruimte

Onze Tarieven

Duo

training

62,50 per uur

Wil je samen met je partner, vriend of vriendin werken aan jullie fitness doelen? Dan is ons duo training abonnement de perfecte keuze voor jullie!

Personal

training

52,50 per uur

Ben jij op zoek naar een effectieve en persoonlijke manier om aan je gezondheid en fitness doelen te werken? Dan is een personal training abonnement de perfecte oplossing voor jou!

Training in

een groep

..,.. in overleg

Wil jij samen met je collega’s of vrienden in een groep bij ons trainen? Neem dan nu contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Wat onze klanten

vertellen